Χωρίς κατηγορία
Καταγγελία για απειλή
Καταγγελία από δημοσιογράφο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για απειλητικό τηλεφώνημα από άνθρωπο που του παρουσιάστηκε ως ο Θόδωρος Καρυπίδης
Διαβάστε το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
Μετά το χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για το χρέος του ποδοσφαιρικού σωματείου του Άρη προς τη ΔΕΗ, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, χθες το απόγευμα ο συντάκτης μας που υπέγραφε το θέμα δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα στο κινητό του από άνθρωπο που παρουσιάστηκε ως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Θόδωρος Καρυπίδης.
Ο τελευταίος, εκτός εαυτού, αφού καταφέρθηκε με βαρείς και χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον της εφημερίδας, του συγκεκριμένου συντάκτη και του συνόλου των εργαζομένων της, απείλησε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θα βρεις τον μπελά σου με τις μαλακίες που γράφεις, αν θέλω έρχομαι στο σπίτι σου».
Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασικό συστατικό της δημοκρατίας και η «Εφ.Συν.» ως ανεξάρτητη εφημερίδα τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υποκύπτει σε καμία μορφή πιέσεων, τραμπουκισμών και απειλών.
Δεν φοβόμαστε και δεν πρόκειται να φιμωθούμε από κανέναν. Συνεχίζουμε αταλάντευτοι στην κριτική του δημόσιου βίου, χωρίς καμιά εξάρτηση από πολιτικά, οικονομικά ή εκδοτικά συμφέροντα. Ο αριθμός του τηλεφώνου από το οποίο εκτοξεύτηκαν οι απειλές είναι στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών και των δημοσιογραφικών ενώσεων.
Η «Εφ.Συν.»
Χωρίς κατηγορία
Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
Πριν λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά.
Δείτε την ενδεκάδα:
Χωρίς κατηγορία
Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 21 Οκτωβρίου, σε ηλικία 81 ετών, ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Υγεία, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η φωνή που συνόδευσε γενιές Ελλήνων σίγησε για πάντα.Η απουσία του αφήνει βαθύ κενό στην ελληνική μουσική σκηνή, όμως το πλούσιο έργο του, οι στίχοι και οι μελωδίες του θα συνεχίσουν να εμπνέουν. Από τα πρώτα του βήματα, ο Σαββόπουλος υπήρξε αντισυμβατικός δημιουργός, με ανήσυχο πνεύμα και καλλιτεχνική τόλμη, που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
