Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

K17: Ηττήθηκε στον Βόλο

Με έξι “μικρούς” (γεννημένους το 2008) στην αρχική 11άδα κι άλλους τέσσερις που ήρθαν από τον πάγκο, η Κ17, ουσιαστικά η Κ16 λοιπόν, ηττήθηκε 6-4 στον Βόλο από τον ΝΠΣ.

Το παιχνίδι ήταν εξ αναβολής για την 12η αγωνιστική της Super League και ήταν το τελευταίο της Β’ Φάσης. Το προσεχές σαββατοκύριακο ξεκινά η Γ’ φάση, που θα κρίνει τους τέσσερις του Final Four. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προκριθεί σ’ αυτό. Τερματίζει άλλωστε και την Β’ Φάση ως πρώτος με 34 βαθμούς.Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Κρομμύδας στο 12′, από την ασίστ του Βασίλι, ο Θεοφίλου στο 36′ από το κόρνερ του Βασίλι, ο Γκιόκα στο 84′ από την πάσα του Μπακαλίδη και ο Κρομμύδας ξανά στο 89′.

paokfc.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιτυχία ο καθαρισμός του γονάτου του Μιχαηλίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα.

Ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μιχαηλίδης ξεκινά πλέον την αποθεραπεία του, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έρχεται στην Τούμπα δίχως να ανακοινώσει αποστολή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί αποστολή, όπως συνηθίζει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δώνη, Καντεβέρε και Σούντμπεργκ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών.

Η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και τελειώματα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη