Η Κ15 του ΠΑΟΚ επέστρεψε με ένα πολύτιμο «διπλό» από το Αγρίνιο, επικρατώντας 3-0 του Παναιτωλικού για την 4η αγωνιστική της Super League U15 και φτάνοντας τους 21 βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις, συγκατοικώντας έτσι στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό.
Η υπεροχή του Δικεφάλου αποτυπώθηκε γρήγορα στο σκορ. Στο 25′ ο Κακάλης ολοκλήρωσε ιδανικά τη δημιουργία του Παπαγεωργίου, γράφοντας το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο Φλώρος διεύρυνε το προβάδισμα μετά από υποδειγματική συνεργασία με τον Κακάλη. Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε στο δεύτερο μέρος, όταν ο Χήκας εκμεταλλεύτηκε τη φάση που ξεκίνησε και πάλι από σουτ του Κακάλη, το οποίο κατέληξε στο δοκάρι.
Οι «ασπρόμαυροι» είχαν ακόμη δύο δοκάρια, με Σολωμίδη και Χήκα, καθώς και πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν κι άλλο το σκορ. Παρά τη νίκη, όμως, ανησυχία προκάλεσαν οι τραυματισμοί δύο παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά και του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι. Ευτυχώς, η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία. Περαστικά και καλή επιστροφή στα γήπεδα!


