Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ15: Πολύτιμο «διπλό» από το Αγρίνιο

Η Κ15 του ΠΑΟΚ επέστρεψε με ένα πολύτιμο «διπλό» από το Αγρίνιο, επικρατώντας 3-0 του Παναιτωλικού για την 4η αγωνιστική της Super League U15 και φτάνοντας τους 21 βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις, συγκατοικώντας έτσι στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό.

Η υπεροχή του Δικεφάλου αποτυπώθηκε γρήγορα στο σκορ. Στο 25′ ο Κακάλης ολοκλήρωσε ιδανικά τη δημιουργία του Παπαγεωργίου, γράφοντας το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο Φλώρος διεύρυνε το προβάδισμα μετά από υποδειγματική συνεργασία με τον Κακάλη. Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε στο δεύτερο μέρος, όταν ο Χήκας εκμεταλλεύτηκε τη φάση που ξεκίνησε και πάλι από σουτ του Κακάλη, το οποίο κατέληξε στο δοκάρι.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν ακόμη δύο δοκάρια, με Σολωμίδη και Χήκα, καθώς και πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν κι άλλο το σκορ. Παρά τη νίκη, όμως, ανησυχία προκάλεσαν οι τραυματισμοί δύο παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά και του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι. Ευτυχώς, η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία. Περαστικά και καλή επιστροφή στα γήπεδα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε σήμερα ο Κωσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (3/12, 21:30), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Ο Κωνσταντέλιας πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε με ατομικές ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη