Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας TuttomercatoWeb ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι φαίενται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Κωσταντέλια και είναι έτοιμος να προσφέρει μέχρι και 10.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα η ιταλική ιστοσελίδα TuttomercatoWeb αναφέρει: «Ο Πάολο Μαλντίνι που κατέχει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Μίλαν, βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον ομόλογό του στον ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο”.
Στην συνέχεια το ρεπορτάζ συμπλήρωνει πως «Κανείς δεν έχει ακόμη ικανοποιήσει πλήρως τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, που θεωρεί τον Κωνσταντέλια προοπτική με τεράστιο μέλλον και ως εκ τούτου οι απαιτήσεις τους κυμαίνονται στα 15-20.000.000 ευρώ και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται…».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027, χωρίς να υπάρχει ρήτρα για μια πιθανή μεταγραφή.
Δείτε το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας TuttomercatoWeb



