Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ, καθώς με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου 12.372 φίλοι του Δικεφάλου έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην Τούμπα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο αριθμός αποτυπώνει τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του ενόψει της νέας εποχής που ξεκινά για τον σύλλογο. Η ζήτηση παραμένει έντονη, με την ΠΑΕ να ανοίγει από τη Δευτέρα τη δεύτερη περίοδο διάθεσης, δίνοντας τη δυνατότητα τόσο για νέες αγορές όσο και για ανανεώσεις της ίδιας θέσης.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι η κίνηση θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες, καθώς η Τούμπα ετοιμάζεται να αποκτήσει ακόμη μία χρονιά δυναμική παρουσία στις εξέδρες.


