Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην μεταγραφική του ενίσχυση τον Ιανουάριο, καθώς το ρόστερ έχει κενά που πρέπει να καλυφθούν όπως συμφώνησαν Γκαρσία και Ρέμπε στις πρόσφατες συναντήσεις τους.
Σε αυτό αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση αρχικά να κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα και έχουν αποχωρήσει με την μορφή δανεισμού και μετά να προχωρήσουν σε απόκτηση νέων. Σε αυτή την λογική είναι βασισμένη και η επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου.
Άλλωστε είναι γνωστό πως στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ δεν θέλουν να ξεφύγουν και να έχουν να αντιμετωπίσουν εκ νέου τον βραχνά που λέγεται financial fair play.
Για να υπάρξει κάποια μεταγραφή με αρκετά χρήματα θα πρέπει να υπάρξει και μια αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή που έχει μεγάλο συμβόλαιο ή μια μεγάλη πώληση.


