Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεταγραφή του Καγκάβα άνοιξε την αγορά της Ιαπωνίας (pics)

Η μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική καθώς το ρόστερ του “Δικεφάλου του Βορρά” ενισχύεται με έναν ακόμη πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει μια πολύ μεγάλη αγορά που είναι αυτή της Ιαπωνίας που μπορεί να φέρει έξτρα έσοδα.

Το αρμόδιο τμήμα της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ φρόντισε από την πρώτη μέρα του Σίντζι Καγκάβα να βγάλει προς διάθεση σε όλους την φανέλα του σε Αγγλικούς και Ιαπωνικούς χαρακτήρες.  Τα πρώτα δείγματα γραφείς είναι πολύ θετικά,καθώς η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη.

Επίσης η μεταγραφή του βοήθησε τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε συμφωνία με  το  δίκτυο “DAZN”  που έχει αναλάβει τις μεταδώσεις των αγώνων στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου ο Χιμένεθ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο τεχνικός του Άρη Μανόλο Χιμένεθ απείχε από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι στην Τούμπα, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Πριν από αυτή την απόφαση, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA, αναφέροντας τα παράπονά του, και στη συνέχεια επέλεξε να μην παραστεί στη συνέντευξη, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του για την εξέλιξη του αγώνα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Μας αδικεί ο δείκτης του σκορ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι ανέφερε πως αδικεί την ομάδα του ο δείκτης του σκορ κόντρα στον Άρη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση του Γιακουμάκη.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το πως ήρθε το αποτέλεσμα: «Τι μπορώ να πω; Ένα τοπ παιχνίδι από τους παίκτες με τεράστια υπερπροσπάθεια. Μας αδικεί ο δείκτης του σκορ. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει περισσότερα τέρματα, αλλά κρατάω τη θέληση των ποδοσφαιριστών. Οι νίκες σε αυτά τα παιχνίδια έχουν διαφορετικό… άρωμα».

Για το αν τον ανησύχησε η ισοφάριση: «Δεν αγχώθηκα ούτε νευρίασα. Αλλά σκέφτηκα πως είναι… κρίμα για το παιχνίδι που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο «πατώντας» τον αντίπαλο και στη μία τελική να δεχόμαστε γκολ. Εκτιμώ την αντίδραση, την αυτοπεποίθηση και την θέληση των ποδοσφαιριστών».

Για την εικόνα του Γιακουμάκη: «Δεν έχω άποψη».

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη