Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η μεικτή ζώνη του ΑΝΟΓ – ΠΑΟΚ Prima Holidays

Οι δηλώσεις των αθλητών του ΠΑΟΚ Prima Holidays Νίκολα Ράντονιτς και Φίλιπ Ραντόγεβιτς μετά την επικράτηση επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 7-12.

Νίκολα Ράντονιτς:
«Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας. Μπήκαμε δυνατά στην αναμέτρηση, κρατηθήκαμε δυνατά στην άμυνα και, μετά το κακό μας ξεκίνημα στα δύο πρώτα παιχνίδια, παρουσιαστήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί και πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν! Όλοι οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή, και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο εντός έδρας παιχνίδι στο Ποσειδώνιο, όπου και εκεί θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του νικητή».

Φίλιπ Ραντόγεβιτς:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε τη Γλυφάδα! Είμαστε μία καινούρια ομάδα και αυτοί οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι πολύ σημαντικοί για την αυτοπεποίθησή μας! Η ομάδα, βήμα-βήμα, θα βελτιώνεται και θα παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι και καλύτερη».

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πικρή εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον ΑΟ Θήρας στο τάι μπρέικ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οριακή εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Θήρας με 2-3 σετ στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και μεγάλης διάρκειας.

Ο Δικέφαλος πάλεψε μέχρι τέλους, φτάνοντας κοντά στη νίκη αφού προηγήθηκε με 2-1 σετ, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα στο τάι μπρέικ. Παρά τη δυναμική αντίδραση στο πέμπτο σετ, όπου πέρασε μπροστά στο σκορ, ο ΠΑΟΚ «λύγισε» στις λεπτομέρειες, με την Πάβισιτς να κάνει τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο δεν βρήκε τις λύσεις στο φινάλε, γνωρίζοντας μία ήττα που αφήνει πικρία αλλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Μεγάλη ανατροπή και νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γλυφάδας στη Νεάπολη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε μια σημαντική νίκη στη Νεάπολη, επικρατώντας της Γλυφάδας με 16-13 για την 11η αγωνιστική της Women’s Water Polo League, ενισχύοντας τις ελπίδες του για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Παρότι η Γλυφάδα προηγήθηκε με 5-8 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εντυπωσιακή ανατροπή στο τρίτο οκτάλεπτο με σερί 5-0, περνώντας μπροστά με 10-8. Παρά την προσωρινή ισοφάριση των φιλοξενούμενων, οι «ασπρόμαυρες» κράτησαν τον έλεγχο ως το τέλος και πήραν μια καθαρή νίκη.

Με τους 18 βαθμούς πλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόλις έναν πίσω από τη Γλυφάδα, που παραμένει στην 6η θέση. Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ηλιούπολη, ενώ η Γλυφάδα δοκιμάζεται στον Πειραιά απέναντι στον Εθνικό.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη