ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η κυβίστηση της Μαρούπα μετά την πανηγυρική δικαίωση του ΠΑΟΚ
Η Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μέσα από τα social media έκανε την πρώτη της κυβίστηση μετά την πανηγυρική αθώωση του ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Η συγκεκριμένη ξεχνάει μαλλον τις δηλώσεις περί… αυτοψίας στην Ξάνθη, που την οδήγησε στο να θεωρήσει κι εκείνη πως υπήρχε η δήθεν πολυιδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η τοποθέτησή της Ειρήνης Μαρούπα στα social media:
«Θα μιλήσω όταν δω το σκεπτικό της απόφασης. Η απόφαση «πειθαρχικά μη ελεγκτέα η ΠΑΕ» μπορεί να σημαίνει πολλά. Από αθώα έως την μη επιβολή ποινής με το δικό μου ή άλλο σκεπτικό.
Μην ξεχνάτε ότι κι εγώ έκρινα τον ΠΑΟΚ μη πειθαρχικά ελεγκτέο σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ. 9 και δεν του επέβαλα ποινή εκτός από πρόστιμο με το άρθρο 77».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου ο Χιμένεθ
Ο τεχνικός του Άρη Μανόλο Χιμένεθ απείχε από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι στην Τούμπα, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τις διαιτητικές αποφάσεις.
Πριν από αυτή την απόφαση, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA, αναφέροντας τα παράπονά του, και στη συνέχεια επέλεξε να μην παραστεί στη συνέντευξη, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του για την εξέλιξη του αγώνα.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λουτσέσκου: «Μας αδικεί ο δείκτης του σκορ»
O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι ανέφερε πως αδικεί την ομάδα του ο δείκτης του σκορ κόντρα στον Άρη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση του Γιακουμάκη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:
Για το πως ήρθε το αποτέλεσμα: «Τι μπορώ να πω; Ένα τοπ παιχνίδι από τους παίκτες με τεράστια υπερπροσπάθεια. Μας αδικεί ο δείκτης του σκορ. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει περισσότερα τέρματα, αλλά κρατάω τη θέληση των ποδοσφαιριστών. Οι νίκες σε αυτά τα παιχνίδια έχουν διαφορετικό… άρωμα».
Για το αν τον ανησύχησε η ισοφάριση: «Δεν αγχώθηκα ούτε νευρίασα. Αλλά σκέφτηκα πως είναι… κρίμα για το παιχνίδι που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο «πατώντας» τον αντίπαλο και στη μία τελική να δεχόμαστε γκολ. Εκτιμώ την αντίδραση, την αυτοπεποίθηση και την θέληση των ποδοσφαιριστών».
Για την εικόνα του Γιακουμάκη: «Δεν έχω άποψη».
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
-
Απόψεις01-12-2025, 17:45Σπουδαία νίκη μεν, «φωνάζει» για ενίσχυση δε
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
Απόψεις01-12-2025, 12:10Πέρασε από το «μπλόκο» της Λιβαδειάς και είδε τον Γιακουμάκη να καρπώνεται τους κόπους του
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 12:25«No problem»: Η απάντηση του Ντεσπόντοφ μετά την αλλαγή του στον Λουτσέσκου
