Η Ελλάδα δέκα χρόνια πίσω

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Κυριακής προσπάθησε να γυρίσει τούμπα το ματς και να πάρει τους τρεις βαθμούς και να γλυτώσεις την ήττα. Μια πικρή ήττα όχι γιατι έχασε απο τον συμπολίτη ,αλλά γιατι τα χθεσινά γεγονότα θύμισαν άλλες εποχές.

Ο Νιχάους έκρινε το παιχνίδι και έδωσε την νίκη του Άρη καθώς δίνοντας ένα εμφανές ανύπαρκτο πεναλντι στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους και ακυρώνοντας την απόφαση για πεναλντι υπέρ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο δεν άφησε τον δικέφαλο να ισοφαρίσει και γιατι όχι να προσπαθήσει και για την νίκη.

Ο Ολλανδός πήγε να εξετάσει την φάση μονο στο πεναλντι υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ σε όλες τις υπόλοιπες φάσεις έλεγα αυτο που του έλεγαν στο VAR. Θυμίζουμε ποιος έκανε αίτημα να έρθουν ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα για να σταματήσει όλη αυτη η βρωμια. Φαίνεται όμως ότι η μεγαλύτερη απάτη του ποδοσφαίρου βρήκε τρόπους μαζι με τις παράγκες τις να κανει την σημερινή εποχή να θυμίζει εποχές Κομίνη Παπά και πολλών άλλων καλοπληρωμένων διαιτητών.

Το παιχνίδι τελείωσε με ένα καθαρό χέρι του Μπαγκαλιάνη χωρις φυσικά να εξετάσει την φάση ο Ολλανδός. Το μονο σίγουρο ειναι ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και όλα θα γυρίσουν μπούμεραγκ.

Οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους…

Τέλος σο για το μπάσκετ συγχαρητήρια στην ομάδα. Φαίνεται πως ο Άρης Λυκογιάννης ταιριάζει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο