Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αλλαγές που ετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ ο Tεν Χαγκ

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Άγιαξ απόψε (21:30) το βράδυ στην “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα.

Χαρακτηριστικά η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf αναφέρει πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα έχει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές σε πρόσωπα σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στην Τούμπα μια εβδομάδα πριν.

“Ο Ντούσαν Τάντιτς θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, με τους Κάσπερ Ντόλμπεργκ και Κλάας Γιαν Χούντελααρ να μένουν στον πάγκο, ενώ ο Νουσαίρ Μαζραουί αναμένεται να επιστρέψει στην φυσική του θέση στο δεξί άκρο της άμυνας”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και καταλήγει : “Ο Τάντιτς αναμένεται να πλαισιωθεί στην επίθεση από τους Νέρες και Ζίγιεχ, άλλωστε με αυτό τον σχηματισμό έπαιξε ο Άγιαξ απέναντι στην Έμεν το Σάββατο. Ο Μπλιντ θα αγωνιστεί στην μεσαία γραμμή, μαζί με τους φαν ντε Μπέικ και Μάριν που δεν αγωνίστηκε στην Ελλάδα”.

Η ενδεκάδα του Άγιαξ απόψε σύμφωνα με τα ολλανδικά δημοσιεύματα θα αποτελείται από τους : Ονάνα, Μαζραουί, Ταλιαφίκο, Μαρτίνες, Φέλτμαν, Μπλιντ, φαν ντε Μπέικ, Μάριν, Ζίγιεχ, Νέρες και Τάντιτς σε ένα σχηματισμό 4-3-3.

thessports.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε σήμερα ο Κωσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη (3/12, 21:30), με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Ο Κωνσταντέλιας πήρε μέρος σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε με ατομικές ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη