Γρίφος η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι με αρκετά ερωτηματικά σχετικά με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την τελευταία στιγμή.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα ξεκινήσει βασικός ή αν ο προπονητής του σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του αγώνα, ενδεχομένως στα τελευταία λεπτά. Ερωτηματικά υπάρχουν επίσης για τους Τάισον, Σουαλιό Μεϊτέ, Λούκα Ιβανούσετς και Γιώργος Γιακουμάκης.

Για τον Γιακουμάκη, όπως και για τον Κένι, υπήρχαν κάποιες πιθανότητες συμμετοχής, όμως αν τελικά δεν αγωνιστούν σήμερα εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Αντίθετα, δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες των Δημήτρης Πέλκας και Τόμας Παβλένκα.

Την ίδια στιγμή επισημαίνεται ότι η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με την αγωνιστική παρουσία που είχε δείξει νωρίτερα στη σεζόν. Ακόμη κι αν υπάρξουν επιστροφές παικτών, εκτιμάται πως θα χρειαστεί χρόνος ώστε η ομάδα να επανέλθει στον ρυθμό που είχε προηγουμένως.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι εκτιμήσεις είναι δύσκολες, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα αγωνιστούν οι Αντώνης Τσιφτσής, Γιάννης Μιχαηλίδης, Ράχμαν Μπάμπα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο