Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μεταξύ άλλων εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ηλικία του Τάισον.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον Τάισον: «Εμένα αυτό που με προβληματίζει η ηλικία, μακάρι να βγει στον ΠΑΟΚ και να πάρει αυτό που χρειάζεται. Ο Ολιβέιρα αισθάνεται αρκετά μόνος του οπότε μπορεί ο Τάισον να του φέρει ανταγωνισμό στον Πορτογάλο. Ο Ελ Αραμπί είναι γκολτζής, είναι μέσα στις φάσεις και θα ήταν καλή λύση. Το ίδιο έκανε και ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ».
Για τη μάχη του τίτλου: «Ξαναρχίζει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Φάνηκε πως δεν θα άντεχε ο Παναθηναϊκός, αν και έχει καλή ομάδα και προπονητή. Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά με τις άλλες ομάδες, ήταν θέμα τύχης και συγκυριών. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα και να προσπαθήσει να πάρει την υψηλότερη θέση.


