Γιατί δεν πήγε στην “Δίκη” του Οpen η Μαρούπα;

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

H Eιρήνη Μαρούπα, μέλος της ΕΕΑ πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει στον προσωπικό της λογαριασμό facebook  την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή “Δική” του Κυριάκου Θωμαΐδη   στoν τηλεοπτικό σταθμό Open, μια ανάρτηση την οποία σήμερα διέγραψε

Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή διαπίστωσαν πως η Eιρήνη Μαρούπα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο τηλεοπτικό πάνελ ,κάτι που γέμισε πολλές απορίες σε όλους τους τηλεθεατές.

Ο γνωστός δημοσιογράφος,Κυριάκος Θωμαΐδης  στο σημερινό του άρθρο  στην ιστοσελίδα sdna.gr  αναφέρεται στο συγκεκριμένο γεγονός γράφοντας: ” Κάποιοι ρωτούν επιμόνως τι απέγινε η Μαρούπα. Προφανώς πλέον ασχολείται με την αυτοψία του Colosseo”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για την παρουσία της στην εκπομπή “Δίκη”:

 

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο