Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ”

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Λίγες ώρες μετά την ιστορική του εμφάνιση με triple-double απέναντι στους Σίξερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τη χαρά του για μια άλλη σπουδαία επιτυχία, αυτή τη φορά από την Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίζεται ο μικρός του αδερφός, Άλεξ.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία πρόκριση μέσα στη Γαλλία, κερδίζοντας τη Σολέ και εξασφαλίζοντας μια θέση στον τελικό του FIBA Europe Cup, σε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του μπασκετικού τμήματος.

«Δεν το είδα, αλλά μου έστειλε μήνυμα ο Άλεξ. Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στον τελικό», δήλωσε ο Γιάννης  αμέσως μετά το δικό του ρεκόρ-καριέρας στο NBA.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, αν και δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ήταν μέλος της αποστολής και έζησε από κοντά τη μαγική βραδιά του «Δικεφάλου» στην έδρα της Σολέ. Ο Γιάννης δεν έκρυψε την περηφάνια του για τον αδερφό του και τη δυναμική πορεία του ΠΑΟΚ προς τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό έφερε έντονα συναισθήματα σε όλη την οικογένεια Αντετοκούνμπο, με τον Greek Freak να παρακολουθεί, έστω και από απόσταση, τις επιτυχίες του αδερφού του και της ομάδας που εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

banner
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο