Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (29/11, 16:30) στο «Παλατάκι» για την 6η αγωνιστική της Volley League.

Ο «δικέφαλος» ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα με σκοπό να ανέβει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα. Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Καλαμάτας εντός έδρας και βρίσκεται στην τρίτη θέση με 8 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-3 από τον ΟΦΗ και βρίσκεται στην όγδοη θέση με 4 βαθμούς.

Για το παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΟΚ , Βαλάντης Μαμάης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του acpaok.gr :

«Όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Αυτό που περιμένω είναι να έχουμε την ίδια σοβαρότητα που δείχνουμε, και δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, όπως και στον ΟΦΗ, και να χτίσουμε αυτό που λένε έδρα, ότι εδώ ο αντίπαλος θα δυσκολεύεται πολύ για να μας κερδίσει. Δεν σκεφτόμαστε καθόλου τους αγώνες του Λιγκ Καπ, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το τρίποντο για τον ερχόμενο αγώνα. Σίγουρα οι δύο σερί νίκες είναι πολύ σημαντικές, όχι ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχουμε σερί νίκες, γιατί αυτός είναι ο στόχος να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, είναι επειδή ήρθε σ’ ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, στο οποίο μεσολάβησε μία αλλαγή προπονητή, και τραυματισμοί, αλλά τώρα φαίνεται πως το ξεπερνάμε και υπάρχει τρομερή διάθεση».

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πικρή εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον ΑΟ Θήρας στο τάι μπρέικ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οριακή εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Θήρας με 2-3 σετ στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και μεγάλης διάρκειας.

Ο Δικέφαλος πάλεψε μέχρι τέλους, φτάνοντας κοντά στη νίκη αφού προηγήθηκε με 2-1 σετ, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα στο τάι μπρέικ. Παρά τη δυναμική αντίδραση στο πέμπτο σετ, όπου πέρασε μπροστά στο σκορ, ο ΠΑΟΚ «λύγισε» στις λεπτομέρειες, με την Πάβισιτς να κάνει τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο δεν βρήκε τις λύσεις στο φινάλε, γνωρίζοντας μία ήττα που αφήνει πικρία αλλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Μεγάλη ανατροπή και νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γλυφάδας στη Νεάπολη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε μια σημαντική νίκη στη Νεάπολη, επικρατώντας της Γλυφάδας με 16-13 για την 11η αγωνιστική της Women’s Water Polo League, ενισχύοντας τις ελπίδες του για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Παρότι η Γλυφάδα προηγήθηκε με 5-8 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εντυπωσιακή ανατροπή στο τρίτο οκτάλεπτο με σερί 5-0, περνώντας μπροστά με 10-8. Παρά την προσωρινή ισοφάριση των φιλοξενούμενων, οι «ασπρόμαυρες» κράτησαν τον έλεγχο ως το τέλος και πήραν μια καθαρή νίκη.

Με τους 18 βαθμούς πλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόλις έναν πίσω από τη Γλυφάδα, που παραμένει στην 6η θέση. Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ηλιούπολη, ενώ η Γλυφάδα δοκιμάζεται στον Πειραιά απέναντι στον Εθνικό.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη