Φόστερ: «Είμαι χαρούμενος για όσα κάναμε και για τη νίκη»

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο Super Cup, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 84-82 και παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Καθοριστική ήταν και η παρουσία του Μάρκους Φόστερ, με τον Αμερικανό γκαρντ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 12 πόντους και 6 ασίστ, συμβάλλοντας στην ιστορική πρόκριση του Δικεφάλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φόστερ στάθηκε στην ενέργεια και την προσπάθεια που έβγαλε η ομάδα του, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι όσον αφορά την ενέργεια και την προσπάθειά μας. Κάναμε κάποια πράγματα καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Είναι νωρίς στη σεζόν, είμαι χαρούμενος για όσα κάναμε και για τη νίκη».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο