ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Εβδομάδα Europa League και αναμονή για Πελκα
Μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, ομάδα του Ραζβαν Λουτσεσκου καλείται να γυρίσει σελίδα καθώς μπαίνει σε βδομάδα Ευρώπης.
Την Τέταρτη αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τούμπας τη Μακάμπι Τελ Αβιβ, σε μια αναμέτρηση που η νίκη είναι επιτακτική για τη συνέχεια και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Το μόνο ερωτηματικο μέχρι στιγμής είναι η κατάσταση του Δημήτρη Πελκα. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε στο περασμένο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και εκφράζονται φόβοι για μυϊκό τραυματισμό.
Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εντός της ημέρας(22/)9 αναμένονται οι απαντήσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ Β: Πολύ βαριά ήττα από τη Νίκη Βόλου
Ο ΠΑΟΚ Β γνώρισε μια πολύ δύσκολη μέρα στην Καλαμαριά, όπου ηττήθηκε με 1-6 από τη Νίκη Βόλου, αποτέλεσμα που δημιούργησε έντονο προβληματισμό για την εικόνα της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Πάμπλο Πονζ αναγκάστηκε να παρατάξει ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα, καθώς οι οκτώ διεθνείς έλειπαν, ενώ Σνάουτσνερ και Κωττάς παρέμειναν τραυματίες. Η απουσία βασικών μονάδων φάνηκε από το ξεκίνημα, με τον ΠΑΟΚ Β να δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και συνοχή.
Η ομάδα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και μέχρι το 25’ είχε δεχθεί τρία τέρματα, χωρίς να καταφέρει να σταματήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων. Μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν το σουτ του Μπάλντε στο 23’, το οποίο απέκρουσε ο Γκαραβέλης. Το 0-3 του ημιχρόνου ουσιαστικά καθόρισε τη συνέχεια, αφού η ψυχολογία των παικτών του Δικεφάλου είχε ήδη επιβαρυνθεί.
Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε. Τα κενά στην άμυνα και η δυσκολία ανάπτυξης έδωσαν την ευκαιρία στη Νίκη Βόλου να φτάσει μέχρι το 0-6 μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να μειώσει στο 1-6 με ένα όμορφο σουτ του Καλαϊτσίδη από το ύψος της περιοχής, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στην τελική εικόνα του παιχνιδιού.
Με 11 βαθμούς πλέον, ο ΠΑΟΚ Β πρέπει άμεσα να αντιδράσει, αφήνοντας πίσω του τη βαριά ήττα. Η επόμενη δοκιμασία είναι εκτός έδρας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, σε ένα ματς όπου ο Δικέφαλος καλείται να δείξει χαρακτήρα και να επιστρέψει σε πιο σταθερές εμφανίσεις.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κ17: Κόλλησε στο “Χ” με τον Πανσερραϊκό
Η Κ17 του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό της και περιορίστηκε στο 1-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό, σε αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League U17 που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Σουρωτή.
Ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα στο 50′, όταν ο Σνάουτσνερ εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Λαζαρίδη και πλάσαρε από κοντινή απόσταση.
Οι Σερραίοι απάντησαν στο 75′, βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης. Νωρίτερα, στο 8′, ο ΠΑΟΚ είχε αγγίξει το προβάδισμα, με το δυνατό σουτ του Λαζαρίδη να σταματά στο δοκάρι.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-11-2025, 14:23Παραδίδει μέσα στις επόμενες μέρες τις διορθώσεις στο μνημόνιο συνεργασίας η ΠΑΕ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-11-2025, 17:17Εντολή Σαββίδη για πληρωμή 250 χιλιάδες ευρώ στον ΑΣ ΠΑΟΚ για την εύρυθμη λειτουργία του
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ07-11-2025, 16:39ΜΜΕ Ελβετίας για Κωσταντέλια: «Τι χαρισματικό δεκάρι, υπερταλέντο!»
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ07-11-2025, 17:37Όλη η διαδικασία εγγραφής στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
-
Απόψεις11-11-2025, 16:48Όταν το ποδόσφαιρο θυμάται τι πραγματικά είναι
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11-11-2025, 12:01Κατσουράνης: «Τρομάζει ο ΠΑΟΚ, θα πάει μέχρι τέλους»
-
Απόψεις13-11-2025, 13:29Η αποθέωση ενός ανθρώπου που άλλαξε τον ΠΑΟΚ
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ14-11-2025, 15:56Μεταγραφική “βόμβα” με Κοβάσεβιτς ο ΠΑΟΚ
