Έτσι ήρθε το διαζύγιο ΠΑΟΚ- Μπότο

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Ο Ζοσέ Μπότο, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Ιβάν Σαββίδης, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, δέχτηκε την απόφαση αυτή και έδωσε το “πράσινο φως” για την αποχώρησή του.

Ο Μπότο είχε ενημερώσει τον Σαββίδη για προβλήματα συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με το τμήμα των Ελλήνων σκάουτς της ΠΑΕ. Υπάρχει επίσης αναφορά σε μια προτεινόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή Κουαλιάτα, την οποία ο Μπότο υποστήριξε, αλλά στο τέλος ο Δικέφαλος επέλεξε τον Εκόνγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνεργασία μεταξύ του Μπότο και της ομάδας δεν πήγε καλά, με τον πρώτο να μπαίνει πολύ απότομα στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ χωρίς να αναλύσει πρώτα τα δεδομένα. Ο Μπότο είχε προτείνει μεταγραφές και είχε παράβλεψη στη συνεργασία με το τμήμα των Ελλήνων σκάουτς της ομάδας, προσπαθώντας να εργαστεί αποκλειστικά με το δικό του τιμ.

Το γεγονός ότι η συνεργασία δεν πήγε καλά είχε χαμηλώσει τον δείκτη εμπιστοσύνης της οικογένειας Σαββίδη προς τον Μπότο και οδήγησε τελικά στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Ο Μπότο προχώρησε στην παραίτησή του και έδωσε έτσι τέλος στην συνεργασία του με την ομάδα.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο