Η επιστροφή της Μπουντεσλίγκα είναι γεγονός , μετά από 67 περίπου ημέρες οι φίλοι τού ποδοσφαίρου θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουν ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Γερμανική ομοσπονδία έκανε τα αδύνατα δυνατά ούτως ώστε να παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο στην χώρα και να συμπαρασύρει όλη την Ευρώπη με αυτήν της την κίνηση.
Με απλά λόγια αν τις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει κάποια ραγδαία αύξηση κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, η Γερμανική ομοσπονδία θα έχει πετύχει τον στόχο της και έτσι όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη θα ακολουθήσει.
Σημείο αναφοράς είναι ότι η αμέσως επόμενης Λίγκα που έχει ανακοινώσει την επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της έχει αφήσει το χρονικό περιθώριο των 14 ημερών έτσι ώστε να υπάρχουν υγειονομικά αποτελέσματα από την Γερμανία.
Στοιχηματικά η στήλη θα επικεντρωθεί σε δύο αναμετρήσεις για σήμερα Σάββατο, αυτήν ανάμεσα στην Λειψία με την Φράιμπουργκ και σε στην συνέχεια σε αυτή ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Γκλάντμπαχ.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις εδώ από το in2sports


