Επιστροφή σε αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τη Λάρισα Bread Factory για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στο Κ.Γ. Νεάπολης Λάρισας, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την χθεσινη μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena και με την συμμετοχή όλων των παικτών που είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη.
Ο Josh Carter θα είναι το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Elijah Mitrou-Long.Tέλος αξίζει να σημειωθεί πως αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 της ομάδας.
paokbc.gr


