ΜΠΑΣΚΕΤ
Επιστροφή για Κακλαμανάκη, μπαίνει και ο Turner
Με διπλή προπόνηση στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (20/3 στις 20:00) στο Αλεξάνδρειο.
Ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ περιλάμβανε το πρωινό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ το απόγευμα, έγινε η πρώτη ανάλυση της εβδομάδας με την χρήση βίντεο, με τις παρατηρήσεις του Άρη Λυκογιάννη για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, αλλά και ενόψει του επόμενου αγώνα του ΠΑΟΚ. Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας με έμφαση στην τακτική.
Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ ο Elston Turner ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις σήμερα το πρωί και επιβεβαιώθηκε ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Ο Turner αναμένεται να επιστρέψει από την Τετάρτη (17/3) στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του ΠΑΟΚ.
paokbc.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ
Δουλεύοντας από την οροφή του PAOK Sports Arena (pics)
Η νέα οπτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, όταν η ομάδα αξιοποίησε τον φωτογράφο της στις τεχνικές γέφυρες στην οροφή του PAOK Sports Arena, ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις από μεγάλο ύψος.
Οι λήψεις που προέκυψαν δημοσιεύτηκαν στα social media της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ και κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.
Δείτε τον φωτογράφο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οροφή του γηπέδου:
Δείτε μερικές απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
ΜΠΑΣΚΕΤ
Καράσκο: «Μας στοίχισε η δεύτερη περίοδος»
Ο Χαβιέ Καράσκο στάθηκε στη σημασία της δεύτερης περιόδου ως καθοριστικού σημείου της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι εκεί η ομάδα του έχτισε τη διαφορά που έκρινε το ματς (82-70).
Παράλληλα, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάστασή τους και υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά δυσκολευτήκαμε και δεχθήκαμε 27 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Παρά το κακό ποσοστό στο τρίποντο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική ως το τέλος. Το κύριο στοιχείο που μας επηρέασε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ.
Για τον τραυματισμό των Χρυσικόπουλου και Τέιλορ: «Τραυματίστηκε ο Τέιλορ στο 3ο λεπτό, έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι, θα δούμε. Ο Χρυσικόπουλος είχε πόνους στη μέση και για αυτό έμεινε εκτός».
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
-
Απόψεις01-12-2025, 17:45Σπουδαία νίκη μεν, «φωνάζει» για ενίσχυση δε
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
Απόψεις01-12-2025, 12:10Πέρασε από το «μπλόκο» της Λιβαδειάς και είδε τον Γιακουμάκη να καρπώνεται τους κόπους του
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 12:25«No problem»: Η απάντηση του Ντεσπόντοφ μετά την αλλαγή του στον Λουτσέσκου
