Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται προ των πυλών μιας από τις σημαντικότερες διοικητικές αλλαγές των τελευταίων 25 ετών, με τον επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη να ετοιμάζεται να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της ΚΑΕ. Όπως αποκαλύπτει το Basketplus.gr, η διαδικασία βρίσκεται πλέον σε τελικό στάδιο, με τα τελευταία διαδικαστικά βήματα να απομένουν πριν τη μετάβαση στη «νέα εποχή».
Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του 63χρονου επιχειρηματία, όλα δείχνουν ότι έως τις 20 Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Προγραμματίζεται γενική συνέλευση των μετόχων για την έγκριση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που θα καλύψει το σύνολο των οφειλών και των δανείων της ΚΑΕ.
Ακολούθως, θα ακολουθήσει νέα ΑΜΚ, προκειμένου ο κ. Μυστακίδης να αποκτήσει άνω του 80% των μετοχών, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έναρξη μιας νέας διοικητικής περιόδου. Παράλληλα, προγραμματίζεται συνεδρίαση της ΕΕΑ για την απαραίτητη προέγκριση.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να είναι επταμελές, με τον Βεζυρτζή να θεωρείται δεδομένος ως εκπρόσωπος ενότητας, ενώ πιθανή είναι η συμμετοχή του Β. Οικονομίδη, 1-2 παλαιμάχων παικτών, καθώς και του κ. Πετμεζά. Εξετάζεται, επίσης, συνεργασία με τον Νίκο Μπουντούρη σε συμβουλευτικό ρόλο.


