Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκός, για την πρεμιέρα των Play Off, σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και περιορισμένες φάσεις.
Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δυσκολεύτηκε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «πρασίνων», που είχαν σαφή προσανατολισμό στην ανασταλτική λειτουργία και τις αντεπιθέσεις. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με μοναδική αξιόλογη στιγμή την κεφαλιά του Μπάμπα στο 8ο λεπτό.
Στην επανάληψη, η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 47’, όταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δημιούργησε εξαιρετικά για τον Γερεμέγεφ, όμως ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αντέδρασε αποτελεσματικά. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με επικίνδυνες στιγμές, κυρίως με τον Γεντβάι και τον Ζαρουρί, χωρίς όμως να βρουν στόχο.
Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, το παιχνίδι άνοιξε, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης, αλλά χωρίς επιτυχία. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα ενός αγώνα με ένταση, αλλά περιορισμένη δημιουργία και παραγωγικότητα.


