Ελ Καντουρί: «Και στην Ελλάδα υποστήριζαν τη Νάπολι»

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

O μέσος του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί  μίλησε σε ΜΜΕ της Ιταλίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αγαπημένη του Νάπολι, τονίζοντας πως και στην Ελλάδα έχουν πολλούς θαυμαστές!

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις αναμνήσεις του από τη Νάπολι: «Στη Νάπολι έμαθα πολλά από ποδοσφαιριστές και προπονητές. Θα ήθελα να είχα παίξει περισσότερο, αλλά όταν έμπαινα στο γήπεδο έδινα τα πάντα. Το να φοράς αυτή τη φανέλα είναι τιμή, δεν συμβαίνει σε όλους να παίζουν σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Είναι μια ομάδα που θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα».

Για τη μεγαλύτερη του απογοήτευση, από τη θητεία του στην ομάδα: «Την πρώτη χρονιά του Σάρι είχαμε ξεκινήσει πολύ άσχημα, μετά βρήκαμε ρυθμό και τελικά τερματίσαμε δεύτεροι. Είναι κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Η μεγαλύτερη μου χαρά ήταν το ντεμπούτο μου στο Σαν Πάολο, κόντρα στην Πεσκάρα».

 Για το μέλλον της Νάπολι: «Το επόμενο βήμα για τη Νάπολι είναι να βελτιώσει την παρουσία της στην Ευρώπη. Φέτος τα πήγε πολύ καλά, ήλπιζα ότι θα προχωρούσαν περισσότερο. Ωστόσο συνάντησε τη Μίλαν στη χειρότερη δυνατή στιγμή, σε μια περίοδο κάμψης. Πρέπει να προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Όταν έπαιζα εγώ στη Νάπολι, αγωνιζόμασταν στο Europa League. Τότε δίναμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα».

 Στο τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ένα περιστατικό που θα θυμάται για πάντα: «Την πρώτη φορά που ήρθε η μητέρα μου στη Νάπολη, πήγαμε σε ένα κατάστημα για να αγοράσουμε δώρα. Όταν βγήκα από το μαγαζί, με περίμεναν 50 άτομα για να βγάλουμε φωτογραφίες και να μου ζητήσουν αυτόγραφα. Εκεί σοκαρίστηκε. Μου είπε «είναι η τελευταία φορά που κατεβαίνω μαζί σου στην πόλη». Δεν είχε ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο, εγώ της είπα πως αυτή είναι η ομορφιά της πόλης. Είδα τους πανηγυρισμούς των οπαδών για το πρωτάθλημα και τους έδειξα στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο