Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός ο Κωσταντέλιας, μέσα ο Καμαρά με ΟΦΗ

Ήρθε η ώρα! Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2025-26 και είναι έτοιμοι για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

 

Η τελευταία προπόνηση, όπως άλλωστε συνηθίζεται, ήταν αφιερωμένη στην τακτική προετοιμασία του επικείμενου αγώνα, ενώ οι παίκτες δούλεψαν και στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης.

 

Αυτοί είναι κι οι δύο παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου».

 

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Παβλένκα, Γκουγκεσασβίλι, Τσιφτσής, Σάστρε, Κένι, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τέιλορ, Θυμιάνης, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Καμαρά, Μπιάνκο, Ιβανούσετς, Πέλκας, Τάισον, Μπέρδος , Α.Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Τσάλοφ, Γιακουμάκης.

paokfc.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Πλημμύρισε το γήπεδο στο Φίλυρο – Αναβλήθηκε το ντέρμπι Άρη–ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η  κακοκαιρία Byron προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο Φίλυρο, όπου το δημοτικό γήπεδο πλημμύρισε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρεπόμενο σε… «πισίνα».

Η συνεχής βροχόπτωση στα βόρεια της Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου ντέρμπι Κ17 Άρη–ΠΑΟΚ, που μετατίθεται για αύριο (7/12) στις 15:00.

Παράλληλα, θεωρείται πολύ πιθανό να μετατεθεί και ο αγώνας της Κ15, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη