Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα της Νέας Τούμπας, καθώς μετά την επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Ερασιτέχνη, με την οποία ζητά συνάντηση την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, ο ΑΣ ΠΑΟΚ προχώρησε στη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της επιστολής της, ζήτησε να της παραδοθεί το μνημόνιο συνεργασίας που έχει εκπονήσει η τεχνοκρατική επιτροπή του ΑΣ, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία έχει ήδη καθυστερήσει. Από την άλλη πλευρά, ο Ερασιτέχνης επέλεξε να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση στα γραφεία του επί της Μικράς Ασίας, προκειμένου να εξετάσει το περιεχόμενο της επιστολής και να αποφασίσει συλλογικά για τα επόμενα βήματα.
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αναμένεται να ξεκινήσει το απόγευμα, ενώ στη διάρκειά της θα τεθεί προς συζήτηση το αν ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί τελικά στη συνάντηση που πρότεινε η ΠΑΕ.
Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από καμία πλευρά, ωστόσο εκτιμάται πως μετά το πέρας της συνεδρίασης του Ερασιτέχνη θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση ή ανακοίνωση σχετικά με τη στάση που θα τηρηθεί.
Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για την πορεία των συζητήσεων γύρω από το έργο της Νέας Τούμπας, το οποίο αποτελεί κοινό στόχο τόσο για την ΠΑΕ όσο και για τον ΑΣ ΠΑΟΚ.