Είτε χθες η ομάδα έπαιξε καλά είτε όχι, δεν είναι αυτό στο οποίο πρέπει να στεκόμαστε. Νομίζω πως είχαμε ξεφύγει από αυτό το κομμάτι.
Του να αναλύουμε αν η ομάδα παρουσιάστηκε καλή στο γήπεδο. Κι αυτό επειδή ερχόντουσαν τα αποτελέσματα, οι νίκες, οι τίτλοι κλπ. Αλλά τώρα είναι σαν να επανερχόμαστε ή να έχουμε ήδη επανέλθει σε μία κατάσταση αναποτελεσματικότητας.
Δηλαδή ναι εντάξει η ομάδα έπαιξε καλά αλλά το αποτέλεσμα ειναι που έχουμε ανάγκη. Ή τέλος πάντων ο συνδυασμός αυτών των δύο, της καλή εικόνας και του θετικού αποτελέσματος.
Η κατοχή, οι φάσεις εντός αλλά και κυρίως εκτός εστίας, τα υπέρ σου φάουλ, τα 17 κόρνερ προφανώς δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε το πάνω χέρι και πήγαινε για την νίκη αλλά να που το τελικό σκορ δείχνει κάτι άλλο.
Κι ούτε να σκεφτόμαστε το γεγονός πως σε ένα παράλληλο σύμπαν το σκορ θα έπρεπε να ήταν 3-1 ή 4-1 . Το θέμα είναι πως ο πίνακας στο τέλος έδειχνε ισοπαλία 1-1 μέσα στην Τούμπα. Και μάλιστα με αντιπάλους με τους οποίους θα πρέπει να παίρνεις νίκες και ως συνέπεια και οικονομικά κέρδη, βαθμούς στην Ευρώπη, ψυχολογία και πάει λέγοντας.
Τον θέμα Ευρώπη μας έχει πονέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα έγινε και λίγο θυσία στο βωμό του νταμπλ αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει.
Ακόμη κι αν είναι να γίνει από την τρίτη σε σειρά ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αλλά να γίνει!
Επόμενη Πέμπτη με την πρόκριση!!!!


