Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να φέρει ποδοσφαιριστή τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν τα κατάφερε και όπως όλα δείχνουν δύσκολο θα γίνει κάποια κίνηση στις επόμενες ώρες που απομένουν.
Να θυμίσουμε πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” κινήθηκε για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες, αλλά η διαφορά που είχε προκύψει με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή όπως σας ενημέρωσε το PAOKDAY ( ΕΔΩ) “ναυάγησε την μεταγραφή.
Στην συνέχεια το θέμα του Φάμπιο Μάρτινς, του 29χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού που παίζει στην Αραβία και ανακινήθηκε τις τελευταίες ώρες δεν προχωράει όπως διαβάσατε στο PAOKDAY (EΔΩ) καθώς μέχρι τώρα δεν δόθηκε το «ΟΚ» για να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Αλ Γουάντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά αξιώνει συμβόλαιο ύψους 1 εκατ. ευρώ για να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά».


