Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δεν θα υποτιμήσουμε τν Σλόβαν Μπρατισλάβας”

Ο Μίροσλαβ Στόχ μίλησε για τον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

O Μίροσλαβ Στοχ μίλησε στην  επίσημη ιστοσελίδα της σλοβακικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας  για τον αγώνα κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και τόνισε πως οι ασπρόμαυροι δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

Για την επιλογή του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ:

«Είχα ήδη αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2013/14 αλλά τότε ο σύλλογος ήταν αρκετά διαφορετικός απ’ ότι είναι σήμερα. Σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, ο ΠΑΟΚ έχει πάει μπροστά και φυσικά αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου»

Για τις αλλαγές που διέκρινε στον ΠΑΟΚ:

«Για παράδειγμα το προπονητικό κέντρο. Το τωρινό δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που θυμόμουν προ πενταετίας. Τότε οι χώροι ήταν σαφώς μικρότεροι. Σήμερα, έχει εξελιχθεί και είναι σύγχρονο.»

Για τους αγώνες με τον Άγιαξ:

«Δεν ήμασταν χειρότεροι. Ίσα ίσα, σε κάποια σημεία ήμασταν σαφώς ανώτεροι για αυτό και λυπούμαστε ιδιαίτερα. Πιστεύω πως τα τρία πέναλτι ήταν υπερβολικά και ώθησαν τον Άγιαξ στην νίκη. Ήμασταν επίσης και άτυχοι, ιδίως με τα γκολ που δεχθήκαμε στον πρώτο αγώνα.»

Για τους αγώνες με την Σλόβαν:

«Σεβόμαστε την Σλόβαν και δεν θα την υποτιμήσουμε. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο.»

Για την Τούμπα:

«Η Σλάβια Πράγας έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Τσεχία, ωστόσο δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με αυτούς του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ για τα εντός έδρας παιχνίδια. Όποτε το στάδιο είναι γεμάτο… θυμίζει κόλαση.»

Για τον χρόνο συμμετοχής:

«’Οταν ήρθα πίστευα θα ήμουν βασικός. Κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί πολλά παιδιά προέρχονται από μια εξαιρετική σεζόν και το καταλαβαίνω. Είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής και περιμένω την ευκαιρία μου. Ελπίζω θα έρθει σύντομα. Κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα.»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Πλημμύρισε το γήπεδο στο Φίλυρο – Αναβλήθηκε το ντέρμπι Άρη–ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η  κακοκαιρία Byron προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο Φίλυρο, όπου το δημοτικό γήπεδο πλημμύρισε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρεπόμενο σε… «πισίνα».

Η συνεχής βροχόπτωση στα βόρεια της Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου ντέρμπι Κ17 Άρη–ΠΑΟΚ, που μετατίθεται για αύριο (7/12) στις 15:00.

Παράλληλα, θεωρείται πολύ πιθανό να μετατεθεί και ο αγώνας της Κ15, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης νοκ άουτ: Επιστροφή μετά το νέο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα χρειαστεί να περάσει από αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο, κάτι που τον αφήνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται, με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (05.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο  Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο  Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί το Σάββατο (06.12) σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.

Η ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Άρη θα προπονηθεί στις 16:45.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη