Χατσίδης: «Ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή και το απολαμβάνω»

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Ο Δημήτρης Χατσίδης μίλησε για τα συναισθήματά του μετά τις πρώτες του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεχώρισε στη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ, μοιράζοντας δύο ασίστ και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, με την οποία συστήθηκε στο κοινό της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τις πρώτες του παραστάσεις με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και ταυτόχρονα είμαι λίγο αγχωμένος. Την Τετάρτη ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή και έτσι έκανα και σήμερα».

Για τον Κωνσταντέλια: «Μας δείχνει τον δρόμο, όπως και άλλοι συμπαίκτες μου. Ο Πέλκας, ο Μιχαηλίδης και ο Μύθου είναι πολύ καλά παραδείγματα».

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου πριν το παιχνίδι: «Να το απολαύσω, όπως και έκανα»

Για την θέση που προτιμά: «Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις αλλά με βολεύει περισσότερο να αγωνίζομαι στα δεξιά».

Για τον Τάισον: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Έχει αρκετή πλάκα στα αποδυτήρια και δεν έχω καταλάβει ακόμη ότι είναι 38 χρονών».

Για το πως αγωνίστηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ: «Ήρθαμε από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη για να μπορώ να βρίσκομαι σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας. Από την έκτη δημοτικού μετακομίσαμε στη Θεσσαλονίκη».

Για το πρότυπο του: «Ο Γκριεζμάν και όταν βάλω γκολ θα το πανηγυρίσω όπως κάνει εκείνος».

Για την συνέχεια: «Αφοσίωση στον στόχο και να συνεχίσω την δουλειά».

Για τους στόχους του την φετινή σεζόν: «Να βελτιώνομαι και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο