Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (5/10, 20:30) απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/10) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει του ντέρμπι.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

 Πασχαλάκης, Κουράκλης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Μάντσα, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Έσε, Ποντένσε, Καμπελά, Μουζακίτης, Γιαζίτζι, Ελ Κααμπί, Ταρέμι.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου ο Χιμένεθ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο τεχνικός του Άρη Μανόλο Χιμένεθ απείχε από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι στην Τούμπα, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Πριν από αυτή την απόφαση, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA, αναφέροντας τα παράπονά του, και στη συνέχεια επέλεξε να μην παραστεί στη συνέντευξη, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του για την εξέλιξη του αγώνα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Μας αδικεί ο δείκτης του σκορ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι ανέφερε πως αδικεί την ομάδα του ο δείκτης του σκορ κόντρα στον Άρη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση του Γιακουμάκη.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το πως ήρθε το αποτέλεσμα: «Τι μπορώ να πω; Ένα τοπ παιχνίδι από τους παίκτες με τεράστια υπερπροσπάθεια. Μας αδικεί ο δείκτης του σκορ. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει περισσότερα τέρματα, αλλά κρατάω τη θέληση των ποδοσφαιριστών. Οι νίκες σε αυτά τα παιχνίδια έχουν διαφορετικό… άρωμα».

Για το αν τον ανησύχησε η ισοφάριση: «Δεν αγχώθηκα ούτε νευρίασα. Αλλά σκέφτηκα πως είναι… κρίμα για το παιχνίδι που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο «πατώντας» τον αντίπαλο και στη μία τελική να δεχόμαστε γκολ. Εκτιμώ την αντίδραση, την αυτοπεποίθηση και την θέληση των ποδοσφαιριστών».

Για την εικόνα του Γιακουμάκη: «Δεν έχω άποψη».

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη