ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Aυτά είπε για τις περιπτώσεις Μαουρίσιο,Μπίσεσβαρ και Μίσιτς
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου μίλησε και για τις περιπτώσεις των Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ και Μίσιτς.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον Μαουρίσιο : “Είναι ένας θαυμάσιος τύπος, χάρηκα που δούλεψα μαζί του, έστω και για λίγο. Δεν ήταν στα σχέδιά μας για τη φετινή σεζόν. Μετά το τέλος των μεταγραφών, μιλήσαμε λίγο με τον πρόεδρο γι΄ αυτόν, ήταν στην πόλη, δεν είχε ομάδα, έπρεπε να του δείξουμε σεβασμό εκ μέρους του προέδρου, αν δεν έχει ομάδα, η πόρτα είναι ανοιχτή, αυτή ήταν η θέση του προέδρου. Ήταν ένα γεναιόδωρο σημάδι από τον πρόεδρο, στο τέλος δεν βρέθηκε μια συμφωνία, ο Μαουρίσιο αποφάσισε κάτι άλλο, αυτά είναι νορμάλ. Δεν έχω κάτι αρνητικό΄να προσάψω στον οποιονδήποτε, ο ΠΑΟΚ έδειξε σεβασμό στον ποδοσφαιριστή, χθες μίλησα μαζί του. Το σημαντικό είναι να είναι χαρούμενες και οι δύο πλευρές. Εμείς είμαστε χαρούμενοι με το ρόστερ, που έχουμε σήμερα”
Για τον Μπίσεσβαρ : “Είναι ένας παίκτης του ΠΑΟΚ, έμεινε στην ομάδα, δεν έχω πολλές πληροφορίες για άλλα κλαμπ, που τον ήθελαν, ο Μπίσεσβαρ είναι εδώ, είναι παίκτης που απέδειξε ότι είναι σημαντικός για την ομάδα, πρέπει να τον φέρουμε στο 100% της απόδοσής του, περιμένουμε να πάρει υπευθυνότητες στα αποδυτήρια, μια και είναι από τους παλιότερους στην ομάδα, να βοηθήσει και τους νεότερους παίκτες”.
Για τον Μίσιτς : “Ο Μίσιτς έκανε σπουδαία σεζόν πέρσι, είναι δύσκολο να μιλήσω για κάποια πράγματα. Έχω μεγάλο σεβασμό για ότι έκανε ως τώρα στην ομάδα. Και η ομάδα έκανε τα πάντα για να μπορέσει να επιστρέψει πίσω δυνατός. Το ζήτημα είναι λεπτό. Χαρήκαμε πολύ που μας επισκέφτηκε με τον γιο του στην προπόνηση, έχει μια πάρα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες του. Είναι σε συνεχή επαφή με το ιατρικό τημ μας για οτιδήποτε πρέπει να κάνει. Για το τεχνικό κομμάτι, αυτή τη στιγμή τυπικά είναι παίκτης της Σπόρτινγκ, αλλά δεν είμαι μυστικό ότι έχουμε συζητήσει με τη Σπόρτινγκ, για να πάρουμε τον Ιανουάριο πίσω στον ΠΑΟΚ ως δανεικό. Είναι ένα θέμα δύο ομάδων, που πρέπει να βρουν μια λύση. Η ευχή μας είναι να μείνει εδώ με την οικογένειά του και να έρθει σύντομα στην προπόνηση. Εχω την αίσθηση ότι θα είναι σύντομα πίσω, υγιής και δυνατός. Χθες μιλήσαμε με τον ίδιο και τον ατζέντη, είναι ευδιάθετος, πιστεύω σύντομα θα είναι κοντά μας”
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Sold out η Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης
Σε κατάμεστη Τούμπα θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης για τη 13η αγωνιστική της Super League, καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα sold out λίγες ώρες πριν τη σέντρα.
Η έντονη ζήτηση των εισιτηρίων τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για το δεύτερο κλάσικο της Θεσσαλονίκης.
#PAOKFans Με γεμάτη Τούμπα, για τη νίκη! #PAOK #OurWay 🏟️🔥⚫️⚪️#PAOKARIS #slgr pic.twitter.com/NSJ4hINKPv
— PAOK FC (@PAOK_FC) December 7, 2025
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Χιμένεθ: «Γνωρίζουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ»
Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ ενόψει του κλάσικο της Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας ότι γνωρίζει τη δυναμική του αντιπάλου, ενώ τόνισε πως ο Άρης είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο μεγάλο παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το τι άφησε στην ομάδα του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης»: «Το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης αποτελεί παρελθόν. Αυτό που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν δύο ίδια παιχνίδια. Γνωρίζουμε τη σημασία του ερχόμενου παιχνιδιού. Έχουμε μεγάλη όρεξη να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Για το αν υπάρχουν κάποια στοιχεία από τη δική του ομάδα, αλλά και τον αντίπαλο, που είδε στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης και έχει κατά νου να αξιοποιήσει στο πλάνο του: «Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό που λέω πάντα, ότι πρέπει τις αρετές μας, τα καλά μας στοιχεία να μπορέσουμε να τα βελτιώσουμε και φυσικά να ελαχιστοποιήσουμε τις αδυναμίες μας. Πρέπει να δουλεύουμε με εμμονή και υπομονή σε αυτά τα στοιχεία κάθε μέρα».
Για το ποια λάθη που έγιναν από την ομάδα του την περασμένη Τετάρτη δεν θέλει να δει την Κυριακή: «Πάντα γίνονται λάθη στους αγώνες και θα γίνονται. Και πάντα υπάρχουν λύσεις γι’ αυτά τα λάθη. Εμείς δεν πρέπει να σκοντάφτουμε στην ίδια πέτρα δύο φορές!»
Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι της Τούμπας: «Κατ’ αρχάς, στο αν είναι η μία ή η άλλη ομάδα εύστοχη ή όχι στην εστία του αντιπάλου. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ. Κι εμείς, όμως, έχουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά κι αυτό πρέπει να το έχουμε πάντα κατά νου και να πιστεύουμε σε αυτά».
Για το πώς αισθάνεται που θα ζήσει το κλάσικο της Θεσσαλονίκης και στην Τούμπα: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ συνήθως γεμίζει την Τούμπα και προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα του. Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο να συμβαίνει αυτό. Το ίδιο κάνουν και οι δικοί μας φίλαθλοι, για τους οποίους θα ήθελα να πω εδώ ότι μας κάνουν να αισθανόμαστε πολύ μεγάλη άνεση και στήριξη. Δεν παίζουν ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι, όμως, αλλά οι παίκτες».
Για το αν έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τους τραυματίες στην ομάδα: «Πλέον, αυτή την ερώτηση την καταλαβαίνω και στα ελληνικά, γιατί μέχρι τώρα στη σεζόν έχει επαναληφθεί πολλές φορές! Δουλεύουμε στους τραυματίες, για τη βελτίωσή τους, αλλά κυρίως εστιάζουμε σε αυτούς που είναι καλά και μπορούν να βοηθήσουν αγωνιστικά. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε διαθέσιμο τον μέγιστο αριθμό παικτών, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Πραγματικά, όμως, και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να είναι στην ομάδα, μαζί μας».
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
-
Απόψεις01-12-2025, 17:45Σπουδαία νίκη μεν, «φωνάζει» για ενίσχυση δε
-
Απόψεις01-12-2025, 12:10Πέρασε από το «μπλόκο» της Λιβαδειάς και είδε τον Γιακουμάκη να καρπώνεται τους κόπους του
