Ο Ολυμπιακός θεωρεί, για λόγους που λίγοι μπορούν να κατανοήσουν εαυτόν αδικημένο από την διαιτησία και στο πλαίσιο αυτό είχε αιτηθεί προ δυο εβδομάδων, συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη, μέσω επιστολής.
Ωστόσο ο υφυπουργός έλειπε την προηγούμενη εβδομάδα στο εξωτερικό, και έτσι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή (στις 10:00 το πρωί), περίπου 48 ώρες πριν από το ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ!
Αν μη τι άλλο το ταίμινγκ της συγκεκριμένης συνάντησης, όσο και το ύφος μιας και μεταξύ άλλων τα παράπονα το Ολυμπιακού αφορούν και την διαιτησία, δίνει το δικαίωμα στον καθένα να σκεφτεί διάφορα για τα κίνητρα και τα μηνύματα που περνάει.
Ειδικά όταν ακολουθεί ένα ντέρμπι κορυφής και ο υφυπουργός Αθλητισμού, στον οποίο οι «κακές γλώσσες» χρεώνουν ταύτιση απόψεων με τον Ολυμπιακό, συναντιέται με την μια εκ των δύο ομάδων.
Thessports.gr


