Η μεταβατική σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό στάδιο και σιγά-σιγά ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.
Ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να βάλει τις βάσεις για μία ομάδα όπου θα μπορέσει να κατακτήσει τα πάντα στην Ελλάδα και να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.
Η αρχή έγινε με ένα χρυσό συμβόλαιο στον Ραζβάν Λουτσέσκου και θα συνεχίσει με την θέση του τεχνικού διευθυντή αλλά και την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορώ να κάνω την διαφορά και να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν Όσο ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.


