ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο μη συμμετοχής του ΠΑΟΚ στον τελικό
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τον τελικό του Λιγκ Καπ, μετά τη «σκανδαλώδη» όπως χαρακτηρίζεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αλλαγή της έδρας από τη Νέα Σμύρνη στο Παλαιό Φάληρο. Η απόφαση της Λίγκας, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή συναίνεση του Δικεφάλου, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον αυριανό τελικό (5/12, 16:45) να βρίσκεται πλέον ξεκάθαρα στο τραπέζι.
Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παΐσιάδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών. Παρουσίασε ως προϋπόθεση συμμετοχής την επιστροφή του τελικού στη Νέα Σμύρνη ,όπως είχε συμφωνηθεί από τον Αύγουστο, τονίζοντας πως η ομάδα δεν πρόκειται να αγωνιστεί «στην έδρα του Ολυμπιακού».
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOKDAY η ενημέρωση για την αλλαγή έδρας δεν προήλθε από την ΕΣΑΠ, αλλά από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, γεγονός που εντείνει την οργή της πλευράς του ΠΑΟΚ, η οποία κάνει λόγο για αυθαίρετες και μονομερείς ενέργειες.
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
ΑΣ ΠΑΟΚ: «Η αλλαγή έδρας έγινε με… πραξικόπημα»
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
League Cup: Προς το Βαρίκας ο τελικός!
Η ΕΣΑΠ φαίνεται πως έκανε νέο «πισωγύρισμα» σχετικά με την έδρα του τελικού του League Cup, επαναφέροντας τον αγώνα ΠΑΟΚ–Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Ανδρέας Βαρίκας» της Νέας Σμύρνης, έπειτα από την αρχική, αιφνιδιαστική απόφαση να διεξαχθεί στο Παλαιό Φάληρο.
Η προηγούμενη αλλαγή είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ενημερώθηκε για αυτή όχι από την ΕΣΑΠ αλλά από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, γεγονός που θεωρήθηκε απαράδεκτο και ατεκμηρίωτο. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα αγωνιστεί σε περίπτωση αλλαγής έδρας, υποστηρίζοντας ότι θίγεται η ισοτιμία του αγώνα.
Τελικά, μετά τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου, η διοργανώτρια αρχή φαίνεται πως επανέφερε τον τελικό στην αρχική, ουδέτερη επιλογή της Νέας Σμύρνης, διορθώνοντας την προηγούμενη, αμφιλεγόμενη απόφαση.
-
Απόψεις28-11-2025, 12:41Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς της Βουλγαρίας σε «τελικό»
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 18:40Πρόταση του Μυστακίδη στον Χατζόπουλου για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Απόψεις28-11-2025, 12:36Η “Χ”άμενη ευκαιρία και ο κόμβος της Λειβαδειάς
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΜΠΑΣΚΕΤ27-11-2025, 12:38Στα χέρια του Αριστοτέλη Μυστακίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
