Ο προπονητής της κροατικής ομάδας Γκόραν Τόμιτς, προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σίμπενικ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κροατίας, αφού στην ενδεκάδα του είχε μόλις τέσσερις παίκτες από αυτούς που αγωνίστηκαν στην Τούμπα.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις για τις δύο ομάδες, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ωστόσο η Σίμπενικ «πάγωσε» την Ριέκα, με τον Ντέλιτς να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αναγκάζοντας τον Τόμιτς, να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο παίκτες που λογίζονται ως βασικοί, όπως ο Αμπέμ και ο Ντρμιτς.
Ο Ντρμιτς, μάλιστα, ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης για την Ριέκα, αφού στο 64ο λεπτό έφερε την αναμέτρηση στα ίσα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Τελικά η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, έκανε την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση, με τον Μπούσνια μετρώντας μόλις τρία λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, να σημειώνει το «χρυσό γκολ» για την Ριέκα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
sdna.gr


