Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε το «παρών» στην Τούμπα, παρακολουθώντας από κοντά την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη διαρκή στήριξή του προς την ομάδα του Αλέσιο Λίσι σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της ευρωπαϊκής της πορείας.
Ο πολύπειρος τεχνικός, που αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του συλλόγου, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» και να συνομιλήσει με ανθρώπους της ομάδας, λίγες ώρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό τεστ της νέας σεζόν.
Η παρουσία του Αναστασιάδη στην Τούμπα αποτελεί ακόμη μία ένδειξη της στενής σχέσης που διατηρεί με τον ΠΑΟΚ, καθώς φροντίζει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και να στηρίζει έμπρακτα το αγωνιστικό της εγχείρημα
Δείτε την σχετική φωτογραφία:




