ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Ακαδημίες Στίβου ΠΑΟΚ: Γίνετε κι εσείς μέρος της “ασπρόμαυρης” οικογένειας
Η Ακαδημία Στίβου ΠΑΟΚ συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία της για την αγωνιστική σεζόν, προσφέροντας μοναδικές αθλητικές εμπειρίες σε παιδιά από 3,5 έως 7 ετών, καθώς και σε μεγαλύτερες ηλικίες, στο ιστορικό “Γήπεδο Τούμπας”. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και προστατευμένο κλειστό χώρο, οι μικροί αθλητές απολαμβάνουν την εκπαίδευσή τους με ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο κάτω από την Θύρα 3 του γηπέδου, στην «καρδιά» του ΠΑΟΚ, με εύκολη πρόσβαση σε χώρο στάθμευσης και άνετο χώρο αναμονής για τους γονείς. Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή χρονιά, σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της ομάδας μας!
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες τοποθεσίες, όπως το Γήπεδο της Τούμπας, Καυτανζόγλειο Στάδιο και το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων.
Η Ακαδημία μας προσφέρει τμήματα για:
– Αγόρια και κορίτσια άνω των 4 ετών
– Ενήλικες κάθε ηλικίας
– Υποψήφιους για στρατιωτικές σχολές, ΤΕΦΑΑ, Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό
Πληροφορίες για το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ στο τηλέφωνο:
6975514187
Τάνια Κεραμυδά
Έφορος Τμήματος Στίβου ΠΑΟΚ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Πικρή εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον ΑΟ Θήρας στο τάι μπρέικ
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οριακή εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Θήρας με 2-3 σετ στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και μεγάλης διάρκειας.
Ο Δικέφαλος πάλεψε μέχρι τέλους, φτάνοντας κοντά στη νίκη αφού προηγήθηκε με 2-1 σετ, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα στο τάι μπρέικ. Παρά τη δυναμική αντίδραση στο πέμπτο σετ, όπου πέρασε μπροστά στο σκορ, ο ΠΑΟΚ «λύγισε» στις λεπτομέρειες, με την Πάβισιτς να κάνει τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία.
Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο δεν βρήκε τις λύσεις στο φινάλε, γνωρίζοντας μία ήττα που αφήνει πικρία αλλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Μεγάλη ανατροπή και νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γλυφάδας στη Νεάπολη
Ο ΠΑΟΚ σημείωσε μια σημαντική νίκη στη Νεάπολη, επικρατώντας της Γλυφάδας με 16-13 για την 11η αγωνιστική της Women’s Water Polo League, ενισχύοντας τις ελπίδες του για είσοδο στην πρώτη εξάδα.
Παρότι η Γλυφάδα προηγήθηκε με 5-8 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εντυπωσιακή ανατροπή στο τρίτο οκτάλεπτο με σερί 5-0, περνώντας μπροστά με 10-8. Παρά την προσωρινή ισοφάριση των φιλοξενούμενων, οι «ασπρόμαυρες» κράτησαν τον έλεγχο ως το τέλος και πήραν μια καθαρή νίκη.
Με τους 18 βαθμούς πλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόλις έναν πίσω από τη Γλυφάδα, που παραμένει στην 6η θέση. Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ηλιούπολη, ενώ η Γλυφάδα δοκιμάζεται στον Πειραιά απέναντι στον Εθνικό.
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
Απόψεις01-12-2025, 12:10Πέρασε από το «μπλόκο» της Λιβαδειάς και είδε τον Γιακουμάκη να καρπώνεται τους κόπους του
-
Απόψεις01-12-2025, 17:45Σπουδαία νίκη μεν, «φωνάζει» για ενίσχυση δε
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 12:25«No problem»: Η απάντηση του Ντεσπόντοφ μετά την αλλαγή του στον Λουτσέσκου
