Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με μια αγχωτική ανατροπή τον “μαχητικό” ΠΑΣ με 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας και να πάρει τους τρεις βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία “πέταξαν” ένα ημίχρονο όπου και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 31′ σε μια φάση που ξεκίνησε και τελείωσε από τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε -σε συνεργασία με τον Λέο- την κακή αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρουσίασαν πολύ καλύτερη εικόνα και στο μέσα σε εφτά λεπτά το γκολ της ισοφάρισης με τον συνήθη ύποπτο των τελευταίων παιχνιδιών, Σφιντέρσκι, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την ασταθή απόκρουση του Χουτεσιώτη, για το 1-1.
Το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού μίλησε η ποιότητα του Μαροκινού, η είσοδός του οποίου δεν άλλαξε ριζικά την εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά έφερε και την υπογραφή της ανατροπής καθώς με γυριστό έγραψε το τελικό 2-1. Νωρίτερα ο Χρήστος Τζόλης είχε δοκάρι με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.


