Αυτή είναι η γνωμάτευση του γιατρού του ντέρμπι για τον Χουάνκαρ (pic)

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Η ιστοσελίδα “Sport24” φέρνει στην δημοσιότητα όσα έγραψε ο γιατρός του ντέρμπι, Χρήστος Γώγος, στη γνωμάτευσή του μετά από την πτώση του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας στο “Γ. Καραϊσκάκης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω ο γιατρός του αγώνα τα  έγραψε στις 22:10.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η γνωμάτευσή του Χρήστου Γώγου:

 

“Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος του παίκτη με αρ. 3 (Juankar) 4min από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ προθερμένονταν για μία πιθανή αλλαγή. Κατά τη στιγμή αυτή μια κρότιδα έσκασε κοντά του προκαλώντας την προσωρινή απώλεια ακοής στο (αρ) αυτί του.

Δεν μπορούσε να σταθεί ή να σηκωθεί και μέσα στο γήπεδο είχε οριζόντιο νυσταμό λόγω του θορύβου (από την κροτίδα). Ζήτησα να μεταφερθεί στο ιατρείο πράγμα που έγινε.

Στο ιατρείο ο ασθενής είχε αστάθεια ακόμα και καθώς και έκπτωση ακοής.

Παρουσία και των άλλων δύο γιατρών των ομάδων τον επανεξετάσαμε στα επόμενα 60 min και διαπιστώσαμε πως ο παίκτης βελτιώθηκε ως προς την ακοή του, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Ο παίκτης φαίνεται κατά τη γνώμη μου νευρολογικά εντάξει, αλλά μη έχοντας τα κατάλληλα εργαστηριακά μέσα στο ιατρείο δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ικανός ή δεν είναι για να παίξει.

Ο παίκτης και η ομάδα του θέλουν να τον διακομίσουν σε νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.

Κλινικά κατά τη γνώμη μου δεν έχει νευρολογικό έλλειμμα, αλλά ο παίκτης και η ομάδα του θέλουν να τον διακομίσουν σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις (ΩΡΛ, κλπ)“.

Η γνωμάτευση του γιατρου του αγώνα για τον Χουάνκαρ
banner
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο