ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αυτά συζητήθηκαν στην σημερινή σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOKDAY πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό την προεδρεία του Ιβάν Σαββίδη. Στο συμβούλιο αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα και τα μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν για τα θέματα ευθύνης τους.
Η συγκεκριμένη σύσκεψη έγινε μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της “ασπρόμαυρης ΠΑΕ προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.
To PAOKDAY σας παρουσιάζει όλα αυτά που συζητήθηκαν:
Υποδομές – Αθλητικές εγκαταστάσεις
Όλες οι νέες εξελίξεις για το προπονητικό κέντρο, που βρίσκεται πια σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών. Οι δυσκολίες και οι επανασχεδιασμοί για τη Νέα Τούμπα, για την οποία εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια.
Αγωνιστικό τμήμα – Μεταγραφές
Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα οι υψηλότεροι και όπως είπε ο Σαββίδης «έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς». Ο μεγαλομέτοχος εκδήλωσε την διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Γενάρη, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει.
Ελληνικό ποδόσφαιρο και η στάση του ΠΑΟΚ
Διατήρηση της σημαντικής θέσης του ΠΑΟΚ στις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε».
Η σχέση με τους φιλάθλους
Ο Σαββίδης ζήτησε να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα. Τόνισε ιδιαιτέρως οτι «η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Sold out η Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης
Σε κατάμεστη Τούμπα θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης για τη 13η αγωνιστική της Super League, καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα sold out λίγες ώρες πριν τη σέντρα.
Η έντονη ζήτηση των εισιτηρίων τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για το δεύτερο κλάσικο της Θεσσαλονίκης.
#PAOKFans Με γεμάτη Τούμπα, για τη νίκη! #PAOK #OurWay 🏟️🔥⚫️⚪️#PAOKARIS #slgr pic.twitter.com/NSJ4hINKPv
— PAOK FC (@PAOK_FC) December 7, 2025
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Χιμένεθ: «Γνωρίζουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ»
Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ ενόψει του κλάσικο της Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας ότι γνωρίζει τη δυναμική του αντιπάλου, ενώ τόνισε πως ο Άρης είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο μεγάλο παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το τι άφησε στην ομάδα του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης»: «Το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης αποτελεί παρελθόν. Αυτό που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν δύο ίδια παιχνίδια. Γνωρίζουμε τη σημασία του ερχόμενου παιχνιδιού. Έχουμε μεγάλη όρεξη να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Για το αν υπάρχουν κάποια στοιχεία από τη δική του ομάδα, αλλά και τον αντίπαλο, που είδε στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης και έχει κατά νου να αξιοποιήσει στο πλάνο του: «Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό που λέω πάντα, ότι πρέπει τις αρετές μας, τα καλά μας στοιχεία να μπορέσουμε να τα βελτιώσουμε και φυσικά να ελαχιστοποιήσουμε τις αδυναμίες μας. Πρέπει να δουλεύουμε με εμμονή και υπομονή σε αυτά τα στοιχεία κάθε μέρα».
Για το ποια λάθη που έγιναν από την ομάδα του την περασμένη Τετάρτη δεν θέλει να δει την Κυριακή: «Πάντα γίνονται λάθη στους αγώνες και θα γίνονται. Και πάντα υπάρχουν λύσεις γι’ αυτά τα λάθη. Εμείς δεν πρέπει να σκοντάφτουμε στην ίδια πέτρα δύο φορές!»
Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι της Τούμπας: «Κατ’ αρχάς, στο αν είναι η μία ή η άλλη ομάδα εύστοχη ή όχι στην εστία του αντιπάλου. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ. Κι εμείς, όμως, έχουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά κι αυτό πρέπει να το έχουμε πάντα κατά νου και να πιστεύουμε σε αυτά».
Για το πώς αισθάνεται που θα ζήσει το κλάσικο της Θεσσαλονίκης και στην Τούμπα: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ συνήθως γεμίζει την Τούμπα και προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα του. Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο να συμβαίνει αυτό. Το ίδιο κάνουν και οι δικοί μας φίλαθλοι, για τους οποίους θα ήθελα να πω εδώ ότι μας κάνουν να αισθανόμαστε πολύ μεγάλη άνεση και στήριξη. Δεν παίζουν ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι, όμως, αλλά οι παίκτες».
Για το αν έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τους τραυματίες στην ομάδα: «Πλέον, αυτή την ερώτηση την καταλαβαίνω και στα ελληνικά, γιατί μέχρι τώρα στη σεζόν έχει επαναληφθεί πολλές φορές! Δουλεύουμε στους τραυματίες, για τη βελτίωσή τους, αλλά κυρίως εστιάζουμε σε αυτούς που είναι καλά και μπορούν να βοηθήσουν αγωνιστικά. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε διαθέσιμο τον μέγιστο αριθμό παικτών, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Πραγματικά, όμως, και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να είναι στην ομάδα, μαζί μας».
-
PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS02-12-2025, 13:48Ανάλυση Γιακουμάκη: Ο φορ που κυριάρχησε στην περιοχή πριν καν σκοράρει
-
PAOKDAY TV01-12-2025, 16:16Παπαντωνίου: “Θα σταθώ στο απίστευτο σπριντ του Τάισον, βγήκαν οι αλλαγές του Λουτσέσκου” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 16:37Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Τσιφτσής (pic)
-
PAOKDAY TV28-11-2025, 15:54Παπαντωνίου: “Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει σε τροχιά οχτάδας, έλειψε ο Κωσταντέλιας” (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ01-12-2025, 13:40Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «προστάτεψε» τον έξαλλο Λουτσέσκου
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ02-12-2025, 23:12Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στον ημιτελικό
-
Απόψεις01-12-2025, 17:45Σπουδαία νίκη μεν, «φωνάζει» για ενίσχυση δε
-
Απόψεις01-12-2025, 12:10Πέρασε από το «μπλόκο» της Λιβαδειάς και είδε τον Γιακουμάκη να καρπώνεται τους κόπους του
