Ο Αλγερινός στόπερ του Παναθηναϊκού, Αχμέντ Τουμπά, μίλησε για το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την επιρροή του νέου προπονητή Ράφα Μπενίτεθ στην ομάδα, σε δηλώσεις που θα προβληθούν από την εκπομπή «SportShow» της Cosmote TV.
Ο Τουμπά τόνισε πως κάθε νίκη είναι σημαντική για την ομάδα και υπογράμμισε την αξία της ισορροπίας: «Μπορείς να χάσεις από έναν εύκολο αντίπαλο ή να κερδίσεις έναν δύσκολο. Το σημαντικό είναι να είμαστε ισορροπημένοι για να φτάνουμε στις νίκες».
Σχετικά με τον ΠΑΟΚ, που παρουσιάζεται σε εξαιρετική φόρμα, ο Αλγερινός στόπερ επισήμανε πως η άμυνα και η συμπαγής λειτουργία της ομάδας θα είναι καθοριστικά: «Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και σκοράρει. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, να λειτουργήσουμε καλά στην επίθεση και πιστεύω πως θα έχουμε έναν καλό αγώνα».
Όσον αφορά τον Ράφα Μπενίτεθ, ο Τουμπά επισήμανε την άμεση επίδρασή του στο πνευματικό επίπεδο της ομάδας: «Παρά το μικρό χρονικό διάστημα συνεργασίας, η ομάδα έχει βελτιωθεί πνευματικά. Μέσα σε δέκα ημέρες δώσαμε πέντε αγώνες, αλλά κατά τη διάρκεια της παύσης για τις Εθνικές, θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο σε τακτικό και ψυχολογικό επίπεδο».
Με αυτά τα λόγια, ο Τουμπά έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας, δείχνοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με στόχο τη νίκη σε ένα ντέρμπι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


