Δύσκολες στιγμές για Φερεντσβάρος, συνεχίζει ακάθεκτη η Σλάβια, με κόπο στους «32» η Σοσιεδάδ

PAOKDAY
Ανάγνωση 1'

Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η Φερεντσβάρος, ηττήθηκε με 5-4 από την προτελευταία Ντεμπρετσένι, παρά την εντυπωσιακή ανατροπή από 3-0 σε 3-3 στο πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Ο Μπαρνάμπας Βάργκα πέτυχε δύο γκολ αλλά δεν θα αγωνιστεί κατά του ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας. Η Φερεντσβάρος βρίσκεται στο -4 από την Ακαδημία Πούσκας, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Σλάβια Πράγας συνέχισε αήττητη στο πρωτάθλημα Τσεχίας, νικώντας την Μπάνικ Οστράβα 1-0, και βρίσκεται στην κορυφή με διαφορά +10 από τη Βικτόρια Πλζεν. Θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιανουαρίου.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προκρίθηκε δύσκολα στους «32» του Κυπέλλου Ισπανίας, κερδίζοντας την ερασιτεχνική Κονκουένσε με 1-0 στην παράταση. Ο ΠΑΟΚ θα την αντιμετωπίσει στις 30 Ιανουαρίου για την τελευταία αγωνιστική της League Phase.

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο