Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον Κορυδαλλό, παρά την υπεροχή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-4 από τον ΑΟΔ Κορυδαλλού στην 7η αγωνιστική της Futsal Super League, παρά την υπεροχή του και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 κόντρα στη ροή του αγώνα, ενώ ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 1-2 με γκολ του Τζακίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και συνέχισε να κυριαρχεί, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με μαζική άμυνα και αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις. Ο Κορυδαλλός πέτυχε δύο ακόμη γκολ, ενώ ο Αναστασιάδης μείωσε σε 2-4 λίγο πριν τη λήξη. Επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ είναι στις 10 Νοεμβρίου κόντρα στην ΑΕΚ.

Σχόλια

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιτυχία ο καθαρισμός του γονάτου του Μιχαηλίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα.

Ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μιχαηλίδης ξεκινά πλέον την αποθεραπεία του, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έρχεται στην Τούμπα δίχως να ανακοινώσει αποστολή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί αποστολή, όπως συνηθίζει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δώνη, Καντεβέρε και Σούντμπεργκ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών.

Η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και τελειώματα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη