Μπάρτλεϊ: “Να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε”

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πόρτο την Τετάρτη (16/10, 20:15) για τη 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, με την υποστήριξη των φιλάθλων του για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, καθώς το ματς της πρεμιέρας της GBL κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Φρανκ Μπάρτλεϊ, κάλεσε τους οπαδούς στο γήπεδο και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι με την Πόρτο: «Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά μπορεί να είναι και παγίδα, γιατί παίξαμε καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προπονηθήκαμε καλά.

Η ψυχολογική προετοιμασία, το σκάουτινγκ, η ανάλυση και οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικά στοιχεία. Και οι δύο ομάδες θα είναι κουρασμένες γιατί παίξαμε δύο φορές, αλλά μετράει πολύ το ψυχολογικό κομμάτι.

Για το ότι είναι το πρώτο εντός έδρας ματς με κόσμο: «Στο Βέλγιο πήραμε μια μικρή γεύση από το πώς φαντάζομαι ένα εντός έδρας παιχνίδι μας. Χαίρομαι που θα έχουμε τους φιλάθλους μας εδώ για το πρώτο ματς. Θα είναι φοβερή ατμόσφαιρα και ελπίζω να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και είμαι έτοιμος για το κάθε ένα. Προετοιμάζομαι πάντα το ίδιο και είναι πάντα συναρπαστικό. Λατρεύω να παίζω μπάσκετ, να ταξιδεύω σε διαφορετικές χώρες και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο: «Ελάτε και κάντε θόρυβο. Θα παίξουμε στο μάξιμουμ που μπορούμε και σας χρειαζόμαστε».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο