Κλόπ για Λόβρεν: “Σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος”

PAOKDAY
Ανάγνωση 2'

Ο Ντέγιαν Λόβρεν δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς το όνομά του είναι συνυφασμένο με την ιστορία της Λίβερπουλ. Ένας από τους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στο Άνφιλντ, ο Κροάτης αμυντικός αποχώρησε από την ομάδα, αφήνοντας πίσω του πολλές όμορφες στιγμές και μεγάλες νίκες.

Ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Λόβρεν με συγκινητικά λόγια, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στην πορεία της ομάδας και την ξεχωριστή του παρουσία στα αποδυτήρια. Με δικά του λόγια, ο Κλοπ τον χαρακτηρίζει «legend» και υπογραμμίζει ότι η πόρτα της Λίβερπουλ θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

«Είναι ένας ακόμη legend της Λίβερπουλ που φεύγει από τον σύλλογο. Υπήρξε ένα πολύ, πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας από την πρώτη μέρα που ήμουν στην ομάδα. Θυμάμαι όταν παίξαμε (σ.σ. με τη Ντόρτμουντ) εναντίον της Λίβερπουλ στο φιλικό προετοιμασίας και ο Ντέγιαν σκόραρε με κεφαλιά με απίστευτη δύναμη. Αυτή ήταν η εικόνα που είχα στο μυαλό μου όταν ήρθα εδώ και σκεφτόμουν τους αμυντικούς που είχαμε τότε. Έπαιξε σούπερ παιχνίδια και σημείωσε ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της ιστορίας μας στο 4-3 εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μια πραγματικά υπέροχη στιγμή.

Έκανε πάρα πολλά καλά παιχνίδια. Όταν ήταν σε φόρμα, ήταν πολύ, πολύ, πολύ συχνά στην ομάδα. Σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος. Ναι, νομίζω ότι δεν θα του αρέσει το παιχνίδι με την Τότεναμ όταν τον έβγαλα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου – και πάντα επέστρεφε.

Όταν έφυγε, είπαμε: «Ποιος θα είναι τώρα ο καλύτερος φίλος του Μο (σ.σ. Σαλάχ);» γιατί ήταν πραγματικά κολλητοί. Ήταν πολύ κοντά και αυτό είναι το θέμα, θα μας λείψει. Είναι πρότυπο αθλητή, έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ γιατί είναι ένας πολύ ωραίος τύπος».

Elabet
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κοινοποίησε αυτό το άρθρο