Η σερβική ιστοσελίδα mozzartsport σχολίασε με επικό τίτλο την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Ντέγιαν Λόβρεν, ενισχύοντας το κέντρο της άμυνας λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Η είδηση για τον Κροάτη αμυντικό έφτασε στη Σερβία, με την mozzartsport να αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο ΠΑΟΚ απαντάει στις βόμβες της Αθήνας με αντιπυραυλική ασπίδα. Ο Λόβρεν έρχεται στην Τούμπα για να πυροβολήσει.”
Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας mozzartsport:
Στην Ελλάδα απομένουν λίγες ώρες μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, και ο πρωταθλητής βρήκε τρόπο να αντιπαρατεθεί στην ΑΕΚ. Ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα τις τελευταίες δέκα ημέρες, καθώς ήταν μία από τις λίγες σημαντικές χώρες/λίγκες όπου οι σύλλογοι είχαν ακόμα τη δυνατότητα να αγοράζουν παίκτες. Η ΑΕΚ ήταν μακράν η πιο δραστήρια, καθώς τις τελευταίες τρεις ημέρες απέκτησε τον Ντέιβιντ Ντάτρα Φοφανά από την Τσέλσι και τον Φραντζί Πιερό από τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ διατήρησε και τον καλύτερο παίκτη της, Λεβί Γκαρσία. Προηγουμένως, είχαν υπογράψει οι Έρικ Λαμέλα, Τόμας Στρακόσα και Ρομπέρτο Περέιρα.
Στον ΠΑΟΚ επίσης δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια. Στις μεταγραφικές “βόμβες” της Αθήνας (όπως ήταν η έλευση παίκτη από την Τσέλσι για τα ελληνικά δεδομένα) απάντησαν με αντιπυραυλική ασπίδα, αν και λίγο σκουριασμένη. Το τελευταίο βράδυ, οι «ασπρόμαυροι» συμφώνησαν σε συνεργασία με τον Ντέγιαν Λόβρεν. Ο πρώην διεθνής Κροάτης αμυντικός φτάνει στην Τούμπα από τη Λυών. Η Ολιμπίκ προσπαθούσε όλο το καλοκαίρι να απαλλαγεί από τον 35χρονο στόπερ, καθώς δεν έχει παίξει από τον Ιανουάριο, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, κερδίζει 4.000.000 ευρώ ετησίως. Ο Λόβρεν θα αφήσει έτσι τη Γαλλία μετά από κάτι παραπάνω από ενάμιση χρόνο και θα ενταχθεί στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον συμπατριώτη του, τερματοφύλακα Ντόμινικ Κοτάρσκι.
Δείτε το δημοσίευμα:



