Για την 15η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Μαρτίου, τον ΑΝΟΓ, γνωρίζοντας την ήττα με 16-3.
Ένα ακόμα δυνατό τεστ παρουσιάστηκε στις «ασπρόμαυρες», το οποίο χρησιμοποίησαν ως μία πολύ καλή προετοιμασία ενόψει του πολύ σημαντικού, εντός έδρας, παιχνιδιού κόντρα στο ΝΟ Χανίων (30/03, 15:30).
Το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, προσπάθησε να πάρει όποιο θετικό μπορούσε από την αναμέτρηση, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στο ΝΟ Χανίων. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 8-2, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 16-3.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 15:30, εντός έδρας, κόντρα στο ΝΟ Χανίων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
acpaok.gr


