Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: «Δεν το πιστέψαμε στο τέλος»

O τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA  μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην πίστη που δεν είχαν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα μεγάλο ματς, όπου κάθε ομαδα προσπάθησε να παίξει με το στυλ της. Κάποιες στιγμές τα καταφέραμε. Ήρθε η ισοπαλία με στατικές φάσεις. Η ομάδα σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά, είχαμε κατοχή και δεν προσπαθούσαμε να φάμε χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Συνεχίσαμε να επιμένουμε με το ίδιο στυλ. Μας έλειψε να το πιστέψουμε. Στο δεύτερο μέρος ξέραμε πως μαρκάρουν και βρήκαμε αυτη την πάσα που τη είχαμε δει από νωρίς. Στη συνέχεια το ματς ήταν ισοδύναμο και ένα καλό ματς.»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιτυχία ο καθαρισμός του γονάτου του Μιχαηλίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα.

Ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μιχαηλίδης ξεκινά πλέον την αποθεραπεία του, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έρχεται στην Τούμπα δίχως να ανακοινώσει αποστολή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς όμως να ανακοινωθεί αποστολή, όπως συνηθίζει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ στα πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δώνη, Καντεβέρε και Σούντμπεργκ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών.

Η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και τελειώματα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν τις δοκιμές ενόψει του αυριανού αγώνα (07/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διαβάστε Ακόμη